Koe Lapin villi luonto ja kohottavat energiat

Luontoretriitiltä mielenrauhaa, energiaa ja tasapainoa elämääsi!

Mikä shamanistinen luontoretriitti oikeastaan on?

 

Retriitti on ”aika, paikka ja tila”, jossa irtaudut arjesta ja sen paineista. Shamanistinen taas viittaa yhteyteen, jossa tunnistat paremmin omat juuresi, aidon itsesi ja yhteytesi Äiti maahan. Lapin villi luonto, sen korkeuksiin kohoavat tunturit, kirkasvetiset purot ja järvet sekä vanhat ikihongat ovat retriitin näyttämönä. Oman energiansa retriittiin tuo valoisat kesäyöt, jolloin aurinko viivähtää vain hetkiseksi lepäämään.

 

Rumpu Soikoon! -tapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa ja se rakentuu joka vuosi hieman erinäköiseksi, mutta punaisena lankana on luonto, oma voima, rummut ja rummuttaminen.

 

Vuonna 2023 Rumpu Soikoon kesto on maanantaista (10.7) lauantaihin (15.7).

 

Retriitin aikana vaellamme Riisitunturille, joka kohoaa 465 metriin ja tarjoaa hulpean näköalan ympäröivään luontoon. Käymme myös kaivamassa itsellemme aidon Lapin jalokiven, ametistin, jonka sanotaan puhdistavan auraa, kohottavan energiaa ja karkoittavan kielteisyyttä. Tämä violetti kivi onkin yksi kauneimmista puolijalokivistä, joita Suomesta löytyy.

 

Parantavat puut sekä luonnonelementit - maa, ilma, vesi ja tuli ovat Juha Kivisen aiheita ja Tuija Saarikon luotsaamana teet itsellesi rouhevan voimakorun.

 

Iltaisin istuskelemme nuotiolla, rummutamme, saunomme, uimme ja vain nautimme Lapin hyvää tekevästä luonnosta. Opimme paljon olemalla kosketuksissa luontoon, sillä luonto edustaa täydellistä hyväksyntää ja rakkautta. Tutkimusten mukaan hyvä luontoyhteys myös tukee meitä henkisesti, psyykkisesti, sosiaalisesti ja fysiologisesti.

 

Retriitillä voit siis heittää kiireen, velvollisuudet ja stressin yltäsi ja levätä Äiti maan voimaannuttavassa sylissä. Luonnon upea äänimaailma avaa aistejasi ja herkistää sinua olemaan läsnä. Harjoitukset ja ympäröivä luonto auttavat sinua avaamaan oven sisäiseen viisauteesi ja herättävät sinut tekemään suuriakin oivalluksia elämästäsi.

 

 

Mutta mistä luontoretriitissä on kyse, miksi sinun kannattaisi tulla?

 • koe Lapin villi luonto, rauha ja tasapaino

 • syvennä luontoyhteyttäsi

 • osallistu yhteisrummutuksiin

 • tapaa samanhenkisiä ihmisiä

 

Kukapa tietää, ehkä retriitissä luoksesi ohjautuu ihmisiä, joiden kanssa koet hienoja asioita ja pidät yhteyttä jatkossakin. Tai tuo mukaasi joku samanmielinen kaveri, näin jaatte hienon kokemuksen yhdessä.

 

 

Entä jos minua hieman arveluttaa shamanismi?

 

Möyritäänkö retriitillä mudassa, syödäänkö sammakoita ja muututaan korpiksi?

 

Ennakkoluuloja shamanismista on paljon. Tämä retriitti ei tee sinusta shamaania, sillä shamaaniksi tullakseen tarvitaan muutakin kuin muutaman päivän kurssi. Tämä retriitti antaa sinulle työkaluja luontosuhteen syventämiseen, samalla kun shamaanirumpu ja rummuttaminen tulee tutuksi.

 

Retriitissä EI TARVITSE:

 • osallistua mihinkään, mikä tuntuu omasta mielestäsi oudolta.

 • uskoa luonnonhenkiin, rummun voimaan tai henkisyyteen.

 • avata syvimpiä tuntojaan tai tuoda itseään "tykö".

 

Mitä voit odottaa shamanistisessa retriitissä tapahtuvan:

 • Pääset henkilökohtaiseen yhteyteen luonnon ja rumpusi kanssa – retriitin vetäjät opastavat sinua. (voit osallistua ilman omaa rumpuakin tapahtumaan.)

 • Koet syvempää yhteyttä Äiti maahan ja opit lukemaan sen signaaleja paremmin.

 • Saat henkilökohtaisia työkaluja uus-shamanismiin, luontoyhteyteen ja rummutukseen.

 • Syvennät tietämystäsi rummuttamisesta.

 • Shamanistinen luontonäkemyksesi vahvistuu.

 

Shamaanirummun äänen ja värähtelyn on todettu vähentävän stressiä. Rummun ääni tuo myös turvallisuuden tunteen, sillä sen ääni muistuttaa meitä sekä Äiti maan -sykkeestä kuin oman äitimme sydämenlyönneistä - niistä, joita kuulit ollessasi kohdussa.

 

Nähdään luontoretriitillä 10. - 15.7.2023  tule hakemaan kesään ja elämääsi uutta inspiraatiota.
OSTA TÄSTÄ LIPPU ENNAKKOON!

 

 

 

 

Luontoäidin rauhoittava syli

 

Luontoyhteys tarjoaa uudenlaista näkökulmaa sekä ITSE KOKEMISTA ja tekemistä. Ei enää valmiita toimintamalleja tai yhtä ainoaa oikeaa menetelmää. Enemmänkin "aattelepa ite- näkökulmaa". Älä enää tyydy pelkästään lukemaan luontokirjoja tai katselmaan televisiota - kokeile itse!

 

Suuri osa suomalaisista kaipaa likemmäksi luontoa. Syy lienee se, että siellä on helppo olla, eikö? Voit itkeä, nauraa ja olla oma itsesi, voit riisua naamiosi.

 

RETRIITISSÄ SAAT SIIS:

 • olla oma itsesi

 • nauttia luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta

 • olla hiljainen tai puhelias

 • uusia ideoita elämääsi

 

Retriitille ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat elämäänsä rauhaa, armeliaisuutta ja läsnäoloa. Sinun ei tarvitse tietää mitään shamanismista, luonnohengistä, eikä sinun tarvitse osata rummuttaa. Tunnelma luontoretriitissä on suvaitsevainen, lämmin ja rakkaudellinen.

 

 

Olisiko nyt uuden aika ja loistava aika aloittaa jotakin uutta?

 

Ehkä tämä tilaisuus on se, joka saa toivomasi muutoksen aikaan. Ehkä tulet kokemaan mystisen hetken tai löydät ystävän joukostamme. Luonnonhenkien kokeminen, rummutuksen taika, rummulla hoitaminen tai luontoyhteyden syventäminen voisi olla ”se juttu” - joka kirjaimellisesti tai symbolisesti - sysää sinut kohti unelmiasi.

 

Jos pidät mielesi avoimena, saat myös kotiin vietäväksi upean kokemuksen ja joukon hyviä työkaluja, joita voit käyttää monen monta kertaa omassa arjessasi.

 

Ostamalla lipun retriittiin pääset näkemään ja kuulemaan asiantuntijan neuvoja ja omakohtaisia kokemuksia siitä, miten paljon luonto, rumpu tai läsnäolo elävään elämään voi muuttaa maailmaa. Myös sinun.

 

Oletko valmis, uskallatko jo ottaa askeleen kohti uutta??!

 

P.S. Jos sinulla jäi vielä kysyttävää retriitin ohjelmasta, sisällöstä tai vaikka tarkemmista aiheista tai kaipaat vaihtaa pari sanaa ennen kuin varaat paikkasi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy kysymyksesi: info(at)rumpusoikoon.fi. Mutta kysy saman tien, älä jää odottamaan…RETRIITTI lähestyy ja paikat täyttyvät!

 

 

 

RUMPU SOIKOON! SHAMANISTINEN LUONTORETRIITTI

Aika: ma 10.7.2023 klo 16.00 – la 15.7.2023 klo 11.00.
Osoite: Kinttaanpirtti, Paloperäntie 103, 98790 Hoikkajärvi (Salla, Itä-Lappi)

Majoitus: Majoituspaikkana toimii järvenrannassa sijaitseva entinen koulurakennus Kinttaanpirtti. Yöpyminen 2-5 hengen huoneissa tai teltassa.

Ruokailut: Tarjoamme lakto-ovo-vegetaarinen ruoka (kasvisruoka+maitotaloustuotteet+kananmuna). Hintaan kuuluvat aamupala, lounas ja päivällinen.

Esimerkkiateriat:
– aamupala: puuro, jukurtti, leipä+normaalit päällysteet, kahvi, tee, hedelmä
– lounas: kasvissosekeitto, leipä, jälkiruokakahvit
– päivällinen: kasvislasagne, raastesalaatti, mansikkakiisseli

Retkiä varten tarjoamme eväspussin tai ruokailun matkan aikana.

Omia välipaloja voi ottaa esimerkiksi iltapalaa tai tulistelua varten. Kurssilaisten käytössä on pienet kylmäsäilytystilat.

Erikoisruokavalioita pystymme osin toteuttamaan.

Retriitin hinta: ma-su 695 €.
(loppuosa laskutetaan, eräpäivä 30.6.2023, myös osamaksulla).

Hinta sisältää majoituksen, ohjelman, ruoan, retket ja matkat retkikohteisiin.

Varaa paikkasi retriitille, osta ennakkolippu 65 €.

Tapahtuman järjestäjä Rumpu-ukko, Savukoski.