rumpukurssi

Sari Autere: Tee oma voimarumpusi

Aika: to 16.7.2020 klo 15.00 - 20.00
Paikka: Kurssikeskus Elontuli, Karjalohja, Rumpu Soikoon luontoretriitti

Minkälainen olisi sinun voimarumpusi? Olisiko se punainen, vihreä, natural vai musta? Olisiko se kooltaan pieni vai iso, pyöreä vai soikea?

Rummuntekokurssillamme pääset tekemään mieleisesi oman voimarummun sekä opit lisää rummutuksen saloista ja eduista.

Rummun rentouttava ja hoitava ääni perustuu tietyllä taajudella tapahtuvaan värähtelyyn. Ääni kuljettaa energiaa ja informaatiota, ja syvälle menevät värähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoosi ja aktivoivat kehoasi parantumaan. Rummun matala, kumiseva ääni tuntuu kehosi jokaisessa solussa ja herättää uinuvan muistisi, yhteytesi luontoon ja universumiin. Olet yhtä kaiken kanssa.

Kurssillamme opit rummun teon alusta loppuun sisältäen niin nahan värjäämisen kuin kehikon ja rumpukapuloiden tekemisen. Tämän lisäksi opit myös hyödyntämään rummun ääntä ja värähtelyä oman hyvinvointisi kohentamisessa.

Kurssilla teemme noin 40 cm:n halkaisijan rummun (M koko). Kehikko on koivuvaneria ja nahka kotimaista poronnahkaa. Rumpukalvo värjätään vesipetsillä, tai voit myös itse maalata siihen haluamasi kuvan. Mahdollisuus tehdä myös isompi rumpu tai “pikkurumpu”. Kurssi alkaa torstaina klo 15.00 ja jatkuu iltamyöhään.

Voimarumpu (shamaanirumpu) on ikiaikainen soitin, jolla ennen muinoin otettiin yhteyttä tuonpuoleiseen, hoidettiin sairaita ja kysyttiin neuvoa. Nykyisin voimarumpua käytetään oman voimaantumisen välineenä, rentoutukseen, musisointiin sekä mielen ja kehon hyvinvointiin.

 

 


Sari Autere on käsityöläinen, kirjoittaja, henkinen ohjaaja ja yksityisyrittäjä ja henkisen polun väsymätön tallaaja. Sari kokee elämäntehtävänään muistuttaa meidän omasta henkilökohtaisesta voimasta ja siitä, että meidän jokaisen sisällä on täydellinen jumalainen sielu, joka on aina yhteydessä Lähteeseen. 

Sari on kuudesaisti.net päätoimittaja ja Rumpu-ukko.fi yrittäjänä. Lisäksi puhelinpalvelu Kuudes Aisti Auttajat ja Kuudes Aisti Puoti ovat hänen hallinnoimiaan sivustoja.
Rumpu Soikoon on Sarin järjestämä luontoretriitti.

 

 


Rumpu soikoon! -shamanistinen luontoretriitti Karjalohjalla 16. - 19.7.2020.