Roy Rolamo: Meditaatiomatka rummulla - yhteys omaan voimaeläimeen 

Aika: pe 22.7.2022 klo
Paikka: Tuhannen Tarinan talo, Kannuskoski, Luumäki

Voimaeläin on eläinhahmossa oleva henkinen opas, joka neuvoo ja opastaa meitä niin arkielämässä kuin haastavissa hetkissä. Jokainen eläin kantaa mukanaan tiettyä voimaa ja ominaisuutta, jota se auliisti jakaa kanssamme.

Meditaatiomatkalla otamme yhteyden omaan voimaeläimeen ja tuomme sen viestin päivätajuntaamme (sinun ei tarvitse etukäteen tietää tai tuntea omaa voimaeläintäsi).

 

Roy Rolamo: Shamaanirummulla hoitaminen

Aika: la 23.7.2022 klo
Paikka: Tuhannen Tarinan talo, Kannuskoski, Luumäki

Shamaanirumpu on kautta aikain ollut kommunikointiväline. Sillä on otettu yhteys muihin ihmisiin ja henkimaailmaan. Rummun ääni toimii kuin siltana meidän fyysisen maailman ja henkimaailman välillä. Shamaanirumpu on tärkeä työkaveri ja yhteys rummun kanssa on oleellinen osa yhteistyötä.

 

Shamaanirumpu on kommunikoinnin lisäksi myös hoitava. Rummun ääni auttaa hoidettavaa pääsemään tilaan, jossa on tarjolla oivalluksia. Nämä oivallukset ovat joko tietoisia tai tiedostamattomia ja jos sallimme, ne johtavat usein myös paranemiseen. Roy kertoo rummulla hoitamisesta ja mitä hoitossa tapahtuu. Pohdimme mitä paraneminen on ja jaamme kokemuksia sekä tunnelmia. Olemme sekä hoitajia että hoidettavia jokaisessa hoitotapahtumassa.

 

roy-rolamo

Roy Rolamo on kulkenut tietoista henkistä polkua yli kymmenen vuotta. Shamanismin parissa hän on ollut vuodesta 2013. Monien shamaanikurssien ja -opettajien kautta hän ilmentää shamaniutta omasta sydämestään, tietoisesta läsnäolosta ja Pyhästä Itsestä käsin. Ammatiltaan hän on sähkömies, koulutettu hieroja ja terapeuttinen energiaparantaja. ”Käytän shamaani oppeja välittääkseni ihmisille iloa ja valoa sekä rauhaa ja rakkautta. Klassisen hieronnan lisäksi teen regressiohoitoja, voimaannuttavia shamaanirumpu- ja energiahoitoja sekä pidän rentouttavia meditaatio- ja shamaani-iltoja".

 Lisätietoja shamaaniveljet.fi

 

 

 

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontoretriitti Kannuskoski 21. - 24.7.2022