Roy Rolamo: Medicin Wheel, Shamaanirummun sointi

Aika: pe 14.00 - 17.30, la 10.00 - 13.00
Paikka: Kotakylä, Juuka, Rumpu Soikoon!

Medicin Wheel (perjantai)

Voimakehässä, elämänpyöräsä ja intiaanirattaassa yhdistyy maallinen elämän kulku ja henkinen yhteys Suureen henkeen. Medicin wheelissä on voimaa, harmoniaa, huolenpitoa, paranemista, viattomuutta, rakkautta. Se kiertää rytmissä ja sen viisaus seuraa meitä syntymästä kuolemaan. Medicine wheel on ympyrä, johon on sijoitettu ilmansuunnat ja niihin liittyvät symbolit kuten voimaeläimet, elementit, merkitykset.

Kuulemme tarinaa voimakehästä sekä rakennamme sellaisen yhdessä.

 

Shamaanirummun sointi (lauantai)

Kehärumpu, kannus, saamelaisrumpu, lapinrumpu, voimarumpu, noitarumpu, valorumpu, shamaanirumpu.

Rummutuksen avulla shamaani matkusti muinoin transsiin ja auttoi aikalaisiaan. Rumpu oli shamaanin välineistä tärkein.

Nykyisin shamaanirumpu on väline, jolla voi matkata omaan itseensä. Rummun rauhallinen ja tasainen ääni saattelee mielen syvään meditatiiviseen tilaan, joskus jopa transsiin asti. Tässä meditatiivisessa tilassa mieli on rauhallinen ja sisäinen ääni tuo kätkettyjä viisauksia, jos vain osaa kuunnella.

Workshopissa Roy tutustuttaa kuulijansa rumpuun ja sen henkeen. Mietimme miten ja milloin sitä käytetään ja millä tavalla. Pohdimme millaisia "apuja" shamaanirumpu tarjoaa elämän eväiksi. Ja tietysti otamme yhteyden omaan rumpuun ja soitamme sitä. 

 

roy-rolamo

Roy Rolamo on kulkenut tietoista henkistä polkua yli kymmenen vuotta. Shamanismin parissa hän on ollut vuodesta 2013. Monien shamaanikurssien ja -opettajien kautta hän ilmentää shamaniutta omasta sydämestään, tietoisesta läsnäolosta ja Pyhästä Itsestä käsin. Ammatiltaan hän on sähkömies, koulutettu hieroja ja terapeuttinen energiaparantaja. ”Käytän shamaani oppeja välittääkseni ihmisille iloa ja valoa sekä rauhaa ja rakkautta. Klassisen hieronnan lisäksi teen regressiohoitoja, voimaannuttavia shamaanirumpu- ja energiahoitoja sekä pidän rentouttavia meditaatio- ja shamaani-iltoja".

 Lisätietoja shamaaniveljet.fi

 

 

 

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontoretriitti Juuka 8. - 11.7.2021.