havuja

Mirja Nylander: Havuja! Keholle, mielelle ja sielulle  

Aika: su 19.7.2020 klo 10.00 - 13.00
Paikka: Kurssikeskus Elontuli, Karjalohja, Rumpu Soikoon luontoretriitti

Mirja Nylander eloisa esitelmä Tutkittua tietoa ja innostusvinkkejä metsien ja puiden hyvänolonvaikutuksista sekä sielunpuista aloittaa sunnuntaiaamun. Puolentoista tunnin mittainen esitelmä antaa vinkkejä millaiseen metsään kannattaa suunnistaa, jos ahdistaa tai päätä pakottaa. Tai miten tehdä metsäinen kehon- ja mielenpuhdistus. Käymme myös läpi ihmisen sielunyhteyttä metsään ja syvennymme hetkeksi sielunpuihin.

Esitelmä Pohjautuu Mirjan 40 vuotiseen metsäammatilliseen kokemus- ja tutkimusperäiseen tietoon, Mirjan suvun yli 700 vuotiseen katkeamattomaan metsäviisausperintöön sekä Mirjan omaan sielunpolulla taivallukseen viimeisen kymmenen vuoden aikana sekä kirkon mystikkojen kuten Avilan Teresan käsitykseen sielusta ja sielun kokemista haasteista.

Tauon jälkeen Metsäretki ikiaikaisen metsäviisausperinnön innoittamana. Harjoittelemme erilaisia tietoisuustaitoja herättäviä metsäkävelyitä ja värihengityksiä sekä virittelemme hyvääoloa ja virkistystä metsäkellinnän menetelmillä. Harjoittelemme puuhengitystä, jossa opitaan asettautumaan metsän aallonpituuksille, tekemään kehon avaukset ennen hengitystä sekä puuhengitystekniikka. Metsäkellintämäisellä metsäretkellä oloa puhdistetaan, virkistäydytään ja yhteyksiä avataan metsän eri ulottuvuuksille ja sielunpuihin. Lisäksi perehdytään tarjolla oleviin metsän antimiin hyvänolon, terveyden ja virkeyden näkökulmasta. Metsäretkellä heitetään aivot narikkaan ja heittäydytään ilon aallonpituuksille.

 

mirja-nylanderMirja on vanhan sääminkiläisen Vesj´kansan metsäviisausperinnön kantaja ja uskoo vanhan kansanperinteen viisauden sekä tieteenrajat ylittävän nykytutkimustiedon metsistä antimineen olevan parhautta keholle, mielelle ja sielulle. Mirja on metsuri, metsätalousinsinöörikisällioppilas, maatalous- ja metsätieteiden maisteri, keräilytuoteneuvoja, metsämystikko ja tutkivan kirjaileva yrittäjä.

Katso lisää Mirjasta sivuilta metsakellinta.fi 

Ja täältä löytyvät Mirjan tv-haastattelut: 

https://www.youtube.com/watch?v=Z2QNOjcfVeU&t=692s

 

 

 


Rumpu soikoon! -shamanistinen luontoretriitti Karjalohjalla 16. - 19.7.2020.