rumpukurssi

Kai Pulli: Tee oma shamaanirumpusi

Aika: to 8.7.2021 klo 14.00 - 20.00
Paikka: Kotakylä, Juuka, Rumpu Soikoon!

Minkälainen olisi sinun voima/shamaanirumpusi? Olisiko se punainen, vihreä, natural vai musta? Olisiko se kooltaan pieni vai iso, pyöreä vai soikea?

Rummuntekokurssillamme pääset tekemään mieleisesi oman shamaanirummun sekä opit lisää rummutuksen saloista ja eduista.

Rummun rentouttava ja hoitava ääni perustuu tietyllä taajudella tapahtuvaan värähtelyyn. Ääni kuljettaa energiaa ja informaatiota, ja syvälle menevät värähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoosi ja aktivoivat kehoasi parantumaan. Rummun matala, kumiseva ääni tuntuu kehosi jokaisessa solussa ja herättää uinuvan muistisi, yhteytesi luontoon ja universumiin. Olet yhtä kaiken kanssa.

Kurssillamme opit rummun teon alusta loppuun sisältäen niin nahan värjäämisen kuin kehikon ja rumpukapuloiden tekemisen. Tämän lisäksi opit myös hyödyntämään rummun ääntä ja värähtelyä oman hyvinvointisi kohentamisessa.

Kurssilla teemme noin 40 cm:n halkaisijan shamaanirummun (M koko). Kehikko on koivuvaneria ja nahka kotimaista poronnahkaa. Rumpukalvo värjätään vesipetsillä, tai voit myös itse maalata siihen haluamasi kuvan. Mahdollisuus tehdä myös isompi rumpu tai “pikkurumpu”. Kurssi alkaa torstaina klo 14.00 ja jatkuu iltaan.

Shamaanirumpu on ikiaikainen soitin, jolla ennen muinoin otettiin yhteyttä tuonpuoleiseen, hoidettiin sairaita ja kysyttiin neuvoa. Nykyisin shamaanirumpua käytetään oman voimaantumisen välineenä, rentoutukseen, musisointiin sekä mielen ja kehon hyvinvointiin.


Kai Pulli on käsityöläinen ja yksityisyrittäjä. Shamanismiin ja rumpuihin Kaitsu tutustui vuosia sitten Markku Backmanin shamaanikoulutuksessa ja rumpuja onkin tullut tehtyä sen jälkeen useita satoja myyntiin asti. Shamaanirumpukursseja Kaitsu on vetänyt kesäisin.

 

 

 

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontoretriitti Juuka 8. - 11.7.2021.