rumpukurssi

Kai Pulli: Shamaanirumpukurssi - Tee oma shamaanirumpusi

Aika: to 21.7.2022 klo 14.30 - 21.00
Paikka: Tuhannen Tarinan talo, Kannuskoski, Luumäki

Minkälainen olisi sinun shamaanirumpusi? Olisiko se punainen, vihreä, natural vai musta? Olisiko se kooltaan pyöreä vai soikea?

Rummuntekokurssillamme pääset tekemään mieleisesi shamaanirummun sekä opit lisää rummutuksen saloista ja eduista.

Kurssilla teemme noin 40 cm:n halkaisijan shamaanirummun (M koko). Kehikkona on valmis koivuvanerikehikko ja nahkana käytämme kotimaista poronnahkaa. Rumpukalvo värjätään vesipetsillä, tai voit myös itse maalata siihen haluamasi kuvan. Kahvan voit etsiä metsästä tai käyttää puuristikkoa. Rumpukapula syntyy puolestaan joko lampaanvillasta neulahuovutuksena tai yksinkertaisemmin pehmustetulla huopapäällä.

Shamaanirumpu on ikiaikainen soitin, jolla ennen muinoin otettiin yhteyttä tuonpuoleiseen, hoidettiin sairaita ja kysyttiin neuvoa. Nykyisin shamaanirumpua käytetään oman voimaantumisen välineenä, rentoutukseen, musisointiin sekä mielen ja kehon hyvinvointiin.

Rummun rentouttava ja hoitava ääni perustuu tietyllä taajudella tapahtuvaan värähtelyyn. Ääni kuljettaa energiaa ja informaatiota, ja syvälle menevät värähtelyt vaikuttavat tietoisuuden tasoosi ja aktivoivat kehoasi parantumaan. Rummun matala, kumiseva ääni tuntuu kehosi jokaisessa solussa ja herättää uinuvan muistisi, yhteytesi luontoon ja universumiin.


Kai Pulli on käsityöläinen ja yksityisyrittäjä. Shamanismiin ja rumpuihin Kaitsu tutustui vuosia sitten Markku Backmanin shamaanikoulutuksessa ja rumpuja on tullut tehtyä satoja. Shamaanirumpukursseja Kaitsu on vetänyt kesäisin.

 

 

 

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontoretriitti Kannuskoski 21. - 24.7.2022