Juha Kivinen ja luontoyhteys

Luonnon elementit – Maa – Ilma – Tuli – Vesi (koko päivän ohjelma)

Aika: ke 13.7.2023 
Paikka: Kinttaanpirtti, Salla, Lappi

Kaikki luonnossa koostuu neljästä elementistä maa, ilma, tuli ja vesi. Koska me olemme Äitimaan lapsia ja osa luontoa, niin myös me ihmiset koostumme näistä elementeistä. Miten nämä elementit ovat tasapainossa sinussa? Tunnistatko ne?

Ikiaikaisissa viisausperinteissä ajatellaan, että kaikkien sairauksien ja pahoinvoinnin alkuperä on siinä, että olemme kadottaneet tasapainon. Tasapainon itsessämme ja tasapainon suhteessa luontoon. Tässä workshopissa tutustumme luonnon elementteihin itsessämme ja niiden tasapainoon meissä sekä siihen, miten elementit esiintyvät luonnossa. Teemme tutustumismatkan näihin elementteihin päivän aikana ja haemme luontoyhteyttä – yhteyttä omaan luontoon ja ympäröivään luontoon näiden elementtien kautta. Päivä on käytännönläheistä työskentelyä yksin ja yhdessä näiden elementtien kanssa.

 

Parantajakansa – Puut

Aika: pe 14.7.2023
Paikka: Kinttaanpirtti, Salla, Lappi

Kaikkein parantavin ja voimakkain työkalu, joka on meidän kaikkien käytössä - rakkauden lisäksi – on yhteytemme luontoon. On jo kauan tunnistettu, että erityisesti puut ovat parantajakansaa. Workshopissa tutustumme eri puulajeihin ja tutustumme niiden parantavaan voimaan. Opimme tunnistamaan puiden energiaa ja niiden parantavan vaikutuksen itsessämme. Emme myöskään unohda vastavuoroista suhdetta luontoon – pyydämme – saamme – annamme (kiitämme).

 

 

Juha Kivinen toimii Luontoviisauden valmentajan ja Henkisen oppaan töiden lisäksi mm. koulutettuna erä- ja luonto-oppaana, Kalevalaisena jäsenkorjaajana sekä Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettajana Johannes Setälä -keskuksessa. Elämäntaitoihin liittyvien opintojen jälkeen Juha on nyttemmin perehtynyt erityisesti luonnon merkitykseen henkisen hyvinvoinnin perustana ja perinteikkäisiin, ikiaikaisiin tapoihin huolehtia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lue lisää Juhasta.

 

 

 

Rumpu soikoon! -shamanistinen luontoretriitti 10. - 15.7.2023, Salla, Lappi